Postbus 423
3770 AK Barneveld

Info@nqha.nl
SSA@nqha.nl
Wedstrijden@nqha.nl

Kandidaat bestuurslid SSA/Marketing: Bonnigje Bertels

Op 19 januari 2019 is de volgende Algemene Ledenvergadering gepland. Tijdens die vergadering kan je stemmen op een aantal nieuwe leden voor het bestuur. Voor de functie van bestuurslid SSA/Marketing stelt Bonnigje Bertels zich voor.

Naam: Bonnigje Bertels
Leeftijd: 46 jaar
Beroep: Marketeer/Designer
Opleiding: Digital Marketing en Design
Paarden CV:  – Eigenaar White Sands Ranch, een kleinschalige pensionstal – Meerdere AQHA paarden (gehad) voor showen, rijden en fokkerij – Voorheen mede eigenaar van Paints & Quarters Westernriding magazine en Level Up Horsemanship magazine – Cursus voortplanting bij paarden in Deurne – Paardrijles gegeven in USA New Hampshire – USA bezoek aan ranches.

Hoi, ik ben Bonnigje. Toen de vacature voor de functie van bestuurslid SSA online kwam heb ik gesolliciteerd bij het bestuur. In de laatste algemene ledenvergadering heb ik mezelf kort voorgesteld en op dit moment ondersteun ik Dikkie in haar werkzaamheden en hoop ik van haar de kneepjes te leren. Gelukkig blijft Dikkie nog een tijdje en kunnen we samen de SSA gaan uitbouwen.

Naast de SSA wil ik heel graag de marketing en communicatie gaan verzorgen voor onze vereniging. Open communiceren is cruciaal voor een goede sfeer in een vereniging. Ik wil hier heel graag aan bijdragen.

Ik woon in Biezenmortel in Brabant op de White Sands Ranch samen met mijn man en zoon. We hebben 2 honden en op dit moment 2 Quarters. Een lieve palomino ruin van Magic Power Special die ik recreatief rijd en een reining merrie van Footworks Finest die mijn man rijdt. In het verleden was ik actief op vele shows binnen de pleasure en hunter onderdelen met name met mijn merrie Chocolate Checkmate.

Tot 2 jaar geleden was ik mede eigenaar van uitgeverij Hoofprints. De uitgeverij van het westernriding magazine Paints & Quarters en het horsemanship magazine Level Up. Voor deze magazines heb ik veel contacten opgedaan in de sport en ben ik actief geweest op evenementen en wedstrijden.

Ik ben in het dagelijks leven marketing medewerker. Ik heb vorig jaar een opleiding afgerond in digitale marketing (NIMA B) en als achtergrond heb ik een opleiding als grafisch ontwerper. Op mijn werk verzorg ik de sociale media, google onderhoud, de websites en schrijf ik teksten. Al deze vaardigheden komen goed van pas bij de NQHA. Ik wil voor de NQHA bijvoorbeeld graag een nieuwe website maken. De hengstencatalogus van 2018 heb ik al mogen maken en voor de SSA is er nog veel meer moois te bedenken!