15 tot en met 17 september houden wij onze AQHA/NQHA The Dutch Championship 2017. De voorbereidingen zijn in volle gang en de inschrijvingen komen binnen stromen.
Deze show word gehouden bij manege Het Keelven welke is aangesloten bij het FNRS. Op 17 september is het nationale open manege dagen, omdat deze locatie is aangesloten doen ze hier ook aan mee. Tijdens deze dag zal Het Keelven een aantal demonstraties organiseren die gehouden worden tijdens de pauze van het NK. Ook is er aan de kinderen gedacht en zal voor hun leuke dingen georganiseerd worden zoals pony rijden, ezeltje prikje, hoef ijzer gooien enz. De wedstrijdstallen zijn alleen toegankelijk voor deelnemers met bandjes.
Ook is er tijdens AQHA/NQHA The Dutch Championship de laatste punten te winnen voor de beste allround ruiter van 2017. In de NQHA en AQHA open, amateur en Youth zijn hier prijzen in te winnen. De winnaar van de NQHA klasse zal een Custom Made Showhoofdstel t.w.v. € 150,00 winnen gesponsord door paard en naald. De winnaar van zowel de amateur, open en youth klasse wint een Custom Made Showjacket t.w.v. € 350,00 gesponsord door The Final Touch en NQHA. Dus kom op ruiters doe je best hiervoor.
Op zaterdagavond hebben we een warm en koud buffet. Wil je hier als bezoeker aan meedoen is dit mogelijk. Kosten hiervoor zijn € 20,00 voor NQHA leden en € 22,50 voor niet NQHA leden. Opgeven via de mail wedstrijden@info.nl dit kan tot een week voor de wedstrijd.
Voor meer informatie en/of inschrijfformulier kijk op www.nqha.nl